Hypothecair krediet

Of u nu een nieuw huis koopt of een tweede hypotheek afsluit voor een verbouwing: realiseer u dat dit direct effect heeft op uw toekomst. Welk bestedingspatroon wilt u aanhouden? Is alles goed geregeld als er onverhoopt iets naars gebeurd?  Een belangrijke beslissing, waar u alleen geholpen bent met het beste advies.

Met de lage rente van vandaag ligt uw droomhuis wellicht binnen uw bereik. U heeft alleen een goede adviseur nodig die u een reëel advies kan geven over de hypotheek die het beste past bij uw specifieke en persoonlijke situatie.

Heeft u al een koopwoning en hypotheek dan kunnen wij het onderhoud van uw hypotheek verzorgen. Is de maandlast die u nu betaald wel laag genoeg of zijn er mogelijkheden te profiteren van de huidige lage rentestand door bijvoorbeeld een rentemiddeling? Wij zorgen dat uw hypotheek aan blijft sluiten bij de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt en dat de bestaande mogelijkheden volledig benut worden. Dit is een doorlopende proces van hypotheekonderhoud.

Beltz adviesgroep kan u voorzien van een kritisch, zorgvuldig, onafhankelijk en buitengewoon deskundig advies. Maar bovenal zijn we klantgericht en luisteren we naar uw wensen als uitgangspunt van ons advies.

De hoogte van het bedrag dat u kunt lenen hangt o.a. af van uw inkomen(s), financiële verplichtingen en de waarde van het huis. Verschillende hypotheekvormen zijn mogelijk. Uw bestaande hypotheek kan vaak “verhuisd” worden naar uw nieuwe woning. Dit laatste is vanwege de wettelijke wijzigingen en beperkingen per 2013 extra belangrijk om u hierover te laten adviseren. rechten die u door wijzigingen verspeelt zijn niet meer terug te draaien.

 

De regels voor een hypotheekverstrekking zijn ingrijpend gewijzigd.

De acceptatienormen en verstrekkingsvoorwaarden zijn gewijzigd, waardoor uw leencapaciteit kan zijn veranderd. Tevens zijn er aanvullende regels over wat wel en wat niet als een hypothecaire lening gefinancierd mag worden.

hypothecaire leningen vallen onder het wettelijk provisieverbod. U gaat de vergelijkings-, advies- en bemiddelingskosten betalen voor uw persoonlijk Hypotheek Advies aan ons als uw Hypotheekadviseur. De kosten staan vooraf vast en zijn onafhankelijk van de hoogte van uw hypotheek. Elke hypotheekadviseur is wettelijk verplicht als algemene informatie een Dienstverleningsdocument Hypotheken op zijn website hebben waar zijn onafhankelijkheid, werkwijze en vergoedingen in vermeld staan.

Voor bestaande relaties van Beltz adviesgroep hanteren wij afwijkende tarieven.

 

Beltz adviesgroep werkt o.a. samen met

2022  Beltz