Hypotheken met financieel advies

Hypotheken met breed financieel advies

Of u nu een nieuw huis koopt of een tweede hypotheek afsluit voor een verbouwing: realiseer u dat dit direct effect heeft op uw toekomst. Welk bestedingspatroon wilt u aanhouden? Is alles goed geregeld als er onverhoopt iets naars gebeurd?  Een belangrijke beslissing, waar u alleen geholpen bent met het beste financiële advies.

Heeft u al een koopwoning en hypotheek dan kunnen wij het onderhoud van uw hypotheek verzorgen. Is de maandlast die u nu betaald wel laag genoeg of zijn er mogelijkheden te profiteren van de huidige lage rentestand door bijvoorbeeld een rentemiddeling? Wij zorgen dat uw hypotheek aan blijft sluiten bij de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt en dat de bestaande mogelijkheden volledig benut worden. Dit is een doorlopende proces van hypotheekonderhoud.

 

Wist u dat het plannen van uw financiële toekomst essentieel is om uw doelen te bereiken en financiële zekerheid te creëren voor uzelf en uw dierbaren? Of het nu gaat om het plannen van uw pensioen, het kopen van een (ander)huis of het opbouwen van een vermogen voor de toekomst, het is belangrijk om te weten waar u staat en waar u naartoe wilt.

Als ervaren financieel adviseur help ik u graag om uw financiële doelen te bereiken. Of u nu net begint met plannen of al een bepaalde richting op gaat, ik kan u ondersteunen en adviseren op basis van uw individuele behoeften en doelen. Ik bied advies op maat, waarbij ik rekening houd met uw persoonlijke situatie en wensen.

Met jarenlange ervaring in financiële planning en advies, kan ik u helpen bij het opstellen van een financieel plan dat past bij uw leven en toekomstplannen. Ik kan u helpen bij het optimaliseren van uw financiële middelen en het maximaliseren van uw kansen op financieel succes.

De hoogte van het bedrag dat u kunt lenen hangt o.a. af van uw inkomen(s), financiële verplichtingen en de huidige waarde van het huis. Verschillende hypotheekvormen zijn mogelijk, via deze link kunt u zich vast inlezen in de diverse vormen. Uw bestaande hypotheek kan soms “meeverhuisd” worden naar uw nieuw aangekochte woning. Dit laatste is vanwege de wettelijke wijzigingen en beperkingen per 2013 extra belangrijk, zeker ook als u een lage rente heeft voor een langere periode om u hierover goed te laten adviseren. Rechten die u door een wijziging verspeelt zijn daarna niet meer terug te draaien.

 Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een gratis en vrijblijvend gesprek om uw financiële situatie te bespreken en te ontdekken hoe ik u kan helpen. Samen kunnen we uw financiële toekomst vormgeven en u de zekerheid bieden die u verdient.

 

De regels voor een hypotheekverstrekking zijn ingrijpend gewijzigd.

De acceptatienormen en verstrekkingsvoorwaarden zijn gewijzigd, waardoor uw leencapaciteit kan zijn veranderd. Tevens zijn er aanvullende regels over wat wel en wat niet als een hypothecaire lening gefinancierd mag worden.

hypothecaire leningen vallen onder het wettelijk provisieverbod. U gaat de vergelijkings-, advies- en bemiddelingskosten betalen voor uw persoonlijk Hypotheek Advies aan ons als uw Hypotheekadviseur. De kosten staan vooraf vast en zijn onafhankelijk van de hoogte van uw hypotheek. Elke hypotheekadviseur is wettelijk verplicht als algemene informatie een Dienstverleningsdocument Hypotheken op zijn website hebben waar zijn onafhankelijkheid, werkwijze en vergoedingen in vermeld staan.

Voor onze relaties van Beltz adviesgroep hanteren wij van het "Dienst Verlenings Document (DVD) hypotheken" afwijkende tarieven.

 

Beltz adviesgroep werkt o.a. samen met

2024  Beltz