Verzekeringen

Uw verzekeringsportaal als particulier, (klein) zakelijk of MKB totaalklant. 

Heeft u al eens nagedacht over hoe u zichzelf en uw gezin beschermt tegen onverwachte gebeurtenissen? Of het nu gaat om het beschermen van uw huis, uw auto of uw gezondheid, het afsluiten van de juiste verzekeringen kan u en uw gezin gemoedsrust geven in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Als ervaren verzekeringsexpert bied ik u graag een totaaladvies en totaalpakket voor verzekeringen. Met een totaaladvies krijgt u inzicht in de risico's die u loopt en hoe u deze kunt afdekken, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Met een totaalpakket bieden wij u alle verzekeringen die u nodig heeft in één overzichtelijk pakket, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juiste dekking.

Wij begrijpen dat u druk bent en geen tijd hebt om u zorgen te maken over uw verzekeringen. Met ons totaaladvies en totaalpakket kunt u erop vertrouwen dat u en uw gezin goed beschermd zijn. Wij bieden u een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met uw specifieke situatie en wensen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek over ons totaaladvies en totaalpakket voor verzekeringen. We kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste verzekeringen en u dekking bieden die bij uw levensstijl past. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u en uw gezin goed beschermd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen.

Van Uw zekerheid maken wij ONZE zorg!

Sommige verzekeringen staan in het Burgerlijk Wetboek en zijn wettelijk verplicht, andere zijn verplicht gesteld als bijproduct naast bijvoorbeeld een financiering. Er zijn noodzakelijke verzekeringen vanwege het grote financieel risico en er zijn verzekeringen die aan te raden zijn. Enkele verzekeringen overlappen elkaar waardoor u dubbel verzekerd bent en de verzekerde bedragen moeten op een juiste manier vastgesteld worden. Iedereen loopt ook risico's die financieel zelf te dragen zijn.

 

Verzekeringskaarten 

Omdat Verzekeringskaarten juridisch niet dezelfde waarde hebben als polisvoorwaarden, zijn de kaarten uitsluitend informatief. U kunt aan de inhoud ervan dan ook geen rechten ontlenen.

Met de Verzekeringskaart kunt u beoordelen of dit voor u de juiste verzekering is. Ook kunt u de Verzekeringskaarten vergelijken met elkaar voor een beter inzicht.

Meer over verzekeringskaarten vindt u op: Verzekeringskaarten (voorheen productwijzers) van het Verbond van Verzekeraars.

Om u vooraf te oriënteren over een verzekering kunt u gebruik maken van de website VANATOTZEKERHEID van het Verbond van Verzekeraars.

 

Beltz adviesgroep werkt o.a. samen met

2024  Beltz